Dolgok, amiket csak a vékony lányok érthetnek meg

A mai bejegyzésben egy olyan listát hoztam, amit csak a vékony lányok érhetnek meg igazán. Ha érdekel, olvassátok tovább. ^^

1. Már sokszor volt szó a nadrág vásárlásról, de ez tényleg örökös probléma. Megtalálni azt a nadrágot, ami nem esik le a derekadról, nem lóg a combodon, de nem is leng ki belőle a bokád.. argh

2. Néha idegenek szokták megkérdezni, hogy "Te szoktál enni?" "Te nem eszel semmit?" és az örökös "jó tanács" : "Egyél valamit" oh, köszi, hogy szóltál, el is felejtettem, hogy néha azt is kell :)

3. Amikor valamiért kórházba kell menni (meglátogatni valakit, vagy csak egy vizsgálat) tuti, hogy valaki el kezd azzal poénkodni, hogy vigyázzak mert a végén még ott tartanak. Ez tényleg tök vicces. :)))

4. Gólyatáboros (vagy bármilyen másmilyen) csapatjátékoknál, ha olyan feladat van, hogy valakit fel kell kapni és futni vele: a csapatunk tuti nyer.

5. Ha azt mondom, hogy szeretek enni, vagy hogy néha egész álló nap csak eszem, azt senki sem
hiszi el.

6. De ha mégis látják, hogy sokat eszünk, akkor jön a híres kérdés: "Hova megy ez mind?" Hallottál már a gyomor nevű szervünkről? 

7. Néha egyes emberek anorexiát diagnosztizálnak nálunk és finoman elkezdenek tanácsokat adni, hogy meggyógyuljunk. Köszi!:) 

8. Mindig fázunk.

9. Az állandó "fel kéne szedned pár kilót" bölcs mondat. 

10. "Hány kiló vagy?" cseppet sem kedves kérdés, a legjobb amikor előtted tippelgetnek.

11. Jó játék másoknak átfogni a karodat a kezükkel és álmélkodni, hogy "azta, átérem a karodat" wow, ez tényleg szenzációs!!!

12. Szinte minden egyes ölelésnél elhangzik a megjegyzés, hogy milyen aprók vagyunk. Hát oké, ha úgy tetszik, akkor ölelgessél egy medvét.

13. A másik eset, amikor meg se ölelnek, mert "félnek, hogy összetörnek" , ne aggódj, nem vagyok üvegből, és hímes tojásnak sem érzem magam.

14. A kedvenc ruháink azok, amik egy kicsit "kövérítenek".

15. 2-3 évvel mindig fiatalabbnak néznek.

16. A lábaim minden cipőben túl nagynak tűnnek a vékony combjaim miatt.

17. Mindig olyan képekbe ütközünk, amik azt mondják, hogy a vékony testalkat nem lehet szexi, az igazi nőknek vannak domborulatai. 

18. Néha a gyerek osztályon vásárolunk, de az legalább olcsóbb :D

19. Nagy szélben az emberek poénosnak hiszik magukat, amikor azt mondják, hogy ne menjek ki mert bizony elvisz a szél.

20. Egy karkötő sem illik a csuklómra, még akkor sem ha a legkisebbre állítom.


Van olyan, amit kihagytam a listából de elég jellemző szokott lenni? ^^ 







Megjegyzések

  1. Ez annyira igaz! Én magam sem vagyok ... elegendő súlyú ahhoz, hogy elkerüljem ezeket a kommenteket.
    Olvasva a bejegyzésed csak mérges lettem. Nem, nem rád persze, hanem az egészre. Mindig idegesített, hogy azzal foglalkoznak, hogy én hogy nézek ki, és még hangosan mondják is ki a véleményeiket. Törődjenek a maguk domborulataikkal!
    Mellesleg észrevetted, hogy mindig azok kommentelnek, akik a felső súlyhatárukat feszegetik? Sosem azok akik pont jó súlyúak, vagy a kissé vékonyabbak, vagy vékonyak. Érdekes, nem? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ramóna! :)
      Igen, a megjegyzések néha már idegesítőek és bántóak. :(
      Talán azért tőlük kapjuk a kommeteket, mert a vékonyak tudják, hogy nem esik jól ha megszólnak, így ők csöndben maradnak. Így kéne mindenkinek cselekednie.
      Ha tetszik a blogom, iratkozz fel, hogy semmiről se maradj le! ^^

      Puszi,
      Melinda

      Törlés

Megjegyzés küldése